Farma: Bane postao gazda i postavio Milana i Sanju za sluge

Izvor: S media, 21.Sep.2010, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Bane postao gazda i postavio Milana i Sanju za sluge

Drugi gazda u trećoj sezoni Farme je Branislav. Odmah po proglašenju, mladi gazda podelio je zadatke, a nakon nekog vremena farmeri su prokomentarisali da su zadovoljni kako se Bane za sada snalazi u toj ulozi.

Branislav je iskoristio i prve povlastice koje kao gazda ima, te je pored sebe za vreme ručka rezervisao mesto Katarini i nazvao je novom gazdaricom u kući. Dvoje farmera već neko vreme pokazuju naklonost jedno prema drugom te je Katarina Baneta nazvala: „Moja beba”, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nakon čega ju je on poljubio u vrat.

Ipak idila nije dugo trajala, te su se tokom igre istine saznale neke informacije. Najčešće postavljana pitanja bila su ko se kome sviđa. Pošto je Baki konstantno govorio da mu se ni jedna devojka ne dopada, Bane je prokomentarisao da se on verovatno napolju viđa samo sa divama. To je veoma razljutilo Bakija, pa je posle otkrio kako je Bane ustvari na početku rekao da mu se dopada Jovana, potom Sanja, a na kraju sada Katarina.

Katarina je rekla da joj je drago što joj je Baki otvorio oči i da Bane od nje pravi budalu.

Natalija se ubrzo posle toga rasplakala kada joj je Baki u šali rekao: „Ko zna šta Sani radi napolju”.

Zlata i Jasmina su imale malu raspravu oko viljuške. Naime, Jasmina je tražila Zlati da joj doda viljušku, na šta je Zlata odgovorila:

„88. put mi tražiš viljušku. Dohvati je sama, nisam ti ja služavka. Ti si se naspavala i boli te uvo”, na šta joj je Jasmina odgovorila da je dvolična. Zlatu je to još više razljutilo, pa je Jasmini rekla da je bezobrazna.

Noć se završila buđenjem od strane zadruge jer su farmerima pobegle koze. Naime, De Nira, Rijanu i Madonu Bane je pronašao napolju, te će zbog toga neko biti kažnjen. Ipak, Zadruga je ovaj put samo opomenula farmere i podsetila da moraju da vode računa o životinjama.

Večeras su farmeri posvetili pesmu Sanji koja je prva napustila Farmu, a potom je gazda izabrao prve sluge. To su ove nedelje prošlonedeljni gazda Milan i Sanja. Bane je naveo da se za njih odlučio jer su na neki način zaslužni zbog tog što su koze pobegle.

Nakon ovog usledila je žurka. Izvor: S media
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.