Farma 7: Keva oplela po Dušici - Ona je dno! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Keva oplela po Dušici - Ona je dno! VIDEO

Večeras se u rijaliti Farma 7 vraćaju pet izbačenih učesnika, a pre toga su u studiju komentarisali one koji su na imanju, među kojima je prednjačila Zorica Marković Keva, koja je oplela po Dušici Grabović!

Rijaliti šou Farma 7 bliži se svom kraju, a Zadruga uvek ima iznenađenje za farmere koji se nalaze na imanju. A večeras će iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za njih biti kada se na vratima kuće pojave Maja Milošević, Marija Mijanović, Jasmina Medenica, Stefan Jakovljević i Zorica Marković Keva. A upravo je Keva najglasnija kada je u pitanju komentarisanje učesnika na imanju, jer je sada stekla bolji uvid o tome kakvi su ostali učesnici. Pored ostalih, komentarisala je i Dušicu Grabović, za koju je rekla da je dno dna i ljiga. Dodala je da je bila možda strožija prema njoj, ali da je pokušala da je nauči pameti, ali bezuspešno. Takođe su svi prokomentarisali i Dušičin odnos sa Filipom i to kako je dvolična

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.