Farma 6: Stanija zadovoljavala Kristijana ispod pokrivača?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Stanija zadovoljavala Kristijana ispod pokrivača?! VIDEO

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević opustili su se ispod pokrivača i zaintrigirali mnoge gledaoce rijalitija Farma 6!

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović tvrde da između njih postoji samo prijateljstvo, međutim ovaj snimak pokazuje da između njih postoji nešto više. Naime, iako se ništa konkretno ne vidi, uveliko se spekuliše da je Stanija zadovoljavala Golubovića uspod pokrivača na Farmi.

Šta se tačno dogodilo, pogledajte i presudite sami:

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šokantan snimak: Stanija zadovoljila Kristijana!

Izvor: Tracara.com, 16.Okt.2015, 13:54

Stanija i Kristijan ispod pokrivača (foto: Printscreen) Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović su od početka rijalitija Farma jako prisni, iako oboje tvrde da su emocije među njima samo prijateljske.Ipak, izgleda da su rešili da ipak pređu granicu prijateljstva, pa se tako danas popodne na...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.