FARMA Tuča: Pogledajte snimak tuče Mikija i Vanile bez cenzure! (Video)

Izvor: Poznati.info, 12.Sep.2013, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA Tuča: Pogledajte snimak tuče Mikija i Vanile bez cenzure! (Video)

Pojavio se snimak bez cenzure (tokom odloženog prenosa ekran je bio zatamnjen na 10 sekundi) i sada možete da vidite žestoku tuču koja je obeležila dosadašnji tok rijalitija! Od Pr.tima Tv Pink i rijalitija farma dobili smo sledeće obrazloženje:

”Zadruga osudjuje ovakvo ponašanje, medjutim neophodno je da kažemo da nas je Markov I Mikijev postupak na sastanku koji ste mogli videti, u najmanju ruku prijatno iznenadio. Zadruga uvek želi da na farmi vladaju dobri >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << medjuljudski odnosi, a često govorimo o tome da je važno da farmeri o svojim problemima govore javno I da sve što mislite jedni o drugima kažu glasno I jasno. Malo je reći da je ono što smo malopre svi čuli od Marka I Mikija lep medjuljudski gest I da je praštanje u životu vrlina velikih ljudi.  Nakon incidenta  Marko i Miki su sami odlučili da pruže ruke jedno drugom I da pokažu svima da se svaki nesporazum ipak može rešiti na miran I ljudski način.

Marko je kao što ste I sami čuli tražio od Zadruge da I sama Zadruga pokaže da podržava činjenicu da je u životu važno praštati I da ovog puta Miki ne bude sankcionisan.  S obzirom na to da i od farmera očekujemo da gaje dobre medjuljudske odnose odlučili smo da pokažemo da podržavamo praštanje I da smo uvek za izvinjenja I pomirenja. Uzimajući u obzir sve navedeno doneli smo odluku da ovoga puta izadjemo Marku u susret I da na njegov zahtev Mikijeva kazna bude najblaža moguća. Miki će zbog izazivanja incidenta biti kažnjen direktnom nominacijom, ali naglašavamo isto tako da će svaki sledeći ovakav incident biti kažnjen diskvalifikacijom. Još jednom naglašavamo da je zadruga donela ovakvu odluku zbog Markove molbe da kao što je on oprostio Mikiju I mi pokažemo da je u životu važno praštati”

Original Video- More videos at TinyPic

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.