Sudije učestvovale u nameštanju teniskih mečeva?

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije učestvovale u nameštanju teniskih mečeva?

Skandal oko nameštanja mečeva se nastavlja. Prema saznanjima “Gardijana” i sudije su imale svoj udeo u “štelovanju” rezultata. Kako se navodi sudije u stolici su, prilikom ubacivanja rezultata u tablet koji se nalazi ispred njih, namerno kasnili nekoliko sekundi i tako su davali šansu kladioničarima da se uživo klade i da dobiju. To se nije dešavalo na velikim turnirima, već uglavnom na Fjučersima. Dvojica sudija su već suspendovana, u pitanju su Kazahstanac Kiril Parfenov (doživotno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbog pokušaja da kontaktira sudije preko Fejsbuka i da se dogovori o nameštanju) i Hrvat Denis Pitner (na 12 meseci zato što je imao nalog za klađenje). Među osumljičenima su sudije iz Kazahstana, Turske i Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I sudije učestvovale u namještanju teniskih mečeva

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016

Skandal oko namještanja mečeva se nastavlja. Prema saznanjima "Gardijana", i sudije su imale svoj udio u "štelovanju" rezultata...Kako se navodi, sudije u stolici su, prilikom ubacivanja rezultata u tablet koji se nalazi ispred njih, namjerno kasnili nekoliko sekundi i tako davali šansu kladioničarima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.