Šerbedžija nikad emotivniji: Slatka moja, mlada suprugo FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 10:07

Šerbedžija nikad emotivniji: Slatka moja, mlada suprugo FOTO/VIDEO

Glumac Rade Šerbedžija emotivnim videom koji je objavljen na Fejsbuk nalogu čestitao je 55. rođendan supruzi, režiserki Lenki Udovički.

"Večeras je rođendan mojoj ženi Lenki Udovički. Moja Milica nas najviše snima. Slatka moja, lepa, mlada suprugo… Kako da te nazovem? Sretan ti rođendan, 11.02.2022. godine", rekao je Rade u snimku.

Osim emotivnih reči koje joj je uputio, Šerbedžija je i recitovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je ovaj gest pokrenuo lavinu komentara.

Inače njihova ljubav duga je više od tri decenije, a upoznali su se početkom devedesetih u Subotici gde su zajedno tada radili u sklopu jednog festivala.

"Upoznali smo se 1990. godine u Subotici. Došao je da radi "Kralja Edipa" na tamošnjem festivalu. Tek sam završila akademiju i došla sam da radim manju predstavu. Radila sam s njegovim studentima s novosadske akademije. Jedan dan smo se sreli u holu teatra. Imala sam problema s nekim od njegovih studenata i htela sam s njime o tome da porazgovaram. On je imao 43, a ja 23 godine. Mom ocu i majci to je bio drugi brak, a otac je od majke bio stariji 18 godina. Nije mi bilo nimalo neobično da se kao mlada zaljubim u muškarca koji je 20 godina stariji od mene. Oduvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo vrlo brzo iako nisam očekivala da će se razviti u ljubavnu vezu. Radu nisam poznavala, ali znate kako je to u pozorišnim krugovima - kruže tračevi i svakakve priče. Fascinantno je šta su sve ljudi sposobni izmisliti iz zavisti", ispričala je za Jutarnji list Lenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRVI VESNIK PROLEĆA? ŠOK PRIZOR NA ADI CIGANLIJI! Oni su sunčani dan u Beogradu rešili da iskoriste OVAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022

Neverovatan prizor zabeležen je na Adi Ciganliji..Iako je temperatura neočekivano iznad proseka za ovo doba godine, ipak nije toliko toplo za kupanje, a i voda je ledena. Međutim, izgleda da to našim sugrađanima ne smeta, čim su odlučili da ovaj sunčan dan provedu na Adi...Na video snimku koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.