ŠOK: Studentkinja šmrče kokain na faksu?!

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Studentkinja šmrče kokain na faksu?!

Na društvenim mrežama, pre svega na Facebooku, objavljen je video snimak na kojem se vidi kako ženska osoba koristi drogu koja se uzima "na nos."

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

To prenose danas hrvatski mediji i navode da je neimenovana studentkinja privatnog univerziteta VERN potvrdila da je snimak autentičan.

MUP istražuje da li je bilo seksa u Saobraćajnoj!

Snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se prvo pojavio na satiričnoj Facebook stranici Hardkoo7, ali su se ubrzo u komentarima ispod objavljenog videa pojavile tvrdnje raznih studenata da je to snimljeno na zagrebačkom privatnom univerzitetu VERN.

Univerzitet VERN odmah se oglasio saopštenjem da je "primio informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorijama fakulteta".

Seks skandal na univerzitetu! VIDEO

Odmah po prijemu informacije Univerzitet VERN je pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke, dodaje se u saopštenju.

"Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove, te će ovaj predmet biti obrađen u skladu sa navedenim", dodaje se u saopštenju.

To je bez sumnje VERN, vidim to po stolovima i stolicama. Mislim da je reč o dvorani na prvom spratu, rekla je jedna studentkinja, koja je zbog zaštite identiteta htela ostati anonimna.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u HR: Studentkinja se drogira na predavanju? VIDEO

Izvor: B92, 16.Nov.2017

Nedavno se na Fejsbuku pojavio video-snimak koji prikazuje kako devojka u učionici tokom predavanja šmrče nepoznatu supstancu sa stola, pišu hrvatski mediji...Kako piše zagrebački portal "Indeks", odmah nakon objave snimka počela su nagađanja da li devojka konzumira kokain ili spid tokom predavanja...Komentari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.