Kako pravilno odabrati i naneti korektor?(VIDEO)

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Okt.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako pravilno odabrati i naneti korektor?(VIDEO)

Pronaći  korektor koji idealno pristaje našem tenu, uopšte nije lak zadatak. Takođe, cesto grešimo i u samom nanošenju korektora. Ukoliko ga pravilno izaberete i nanesete, izgledaće potpuno prirodno i najvažnije – izbrisace umor,crvenilo i podočnjake. Koji korektor izabrati i kako ga staviti pogledajte u videu: Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu. Foto: Instagram/advaelmakias A.G.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Za lak početak dana: Smuti sa brusnicom i čija semenom

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Okt.2017, 11:07

Često se ujutru pitamo šta da doručkujemo, a da se brzo sprema, da bude zdravo i da nam da dovoljno energije. U ovome nam može pomoći energetski smuti sa brusnicom, čija semenom i bananom. Nutritivne vrednosti ovih namirnica pomoćiće nam da budemo puni energije. Sastojci: 1 banana šaka brusnica 200...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.