HIT NA FEJSBUKU: Bogoljub Karić otkrio tajnu večne mladosti

Izvor: Kurir, 21.Maj.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA FEJSBUKU: Bogoljub Karić otkrio tajnu večne mladosti

.

Naime, posle našeg teksta Karić je na svom Fejsbuk profilu podelio sliku na kojoj s puno nežnosti grli jedno stablo i objasnio:

Izvor sreće

- Dragi moji, volim prirodu i njenu energiju, kao i svako drvo u Srbiji, koje po starim verovanjima prenosi pozitivne stvari, sreću, energiju, zdravlje! Patrijaršijski dud, čuvar Pećke patrijaršije, star je više od 750 godina, a zasadio ga je arhiepiskop Sava Drugi, sin Stefana Prvovenčanog, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je sadnicu ovog veličanstvenog drveta doneo iz Jerusalima To drvo je moja večna inspiracija, inspiracija moje mladosti i mog detinjstva - napisao je Karić i s pratiocima podelio čak i uspomene iz mladosti:

Prva ljubav i poljupci

- U njegovom hladu sam doživeo svoje prve ljubavi i poljupce Star je oko osam vekova, a rađa kao da je u svojim najboljim godinama Poznat je i po tome što sprečava starenje, a ko mu daje ljubav - pruža zaštitu i večnu mladost Da mi je bog podario život u drugom obliku, takvo drvo bih ja voleo da budem! Posadite po jedno drvo u svom životu i podigli ste sebi večni spomenik

J P

Autor: Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook,   Bogoljub Karić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.