Goca Tržan: Vest da sam operisala lice je najveća glupost koju sam čula

Izvor: S media, 21.Jul.2010, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Vest da sam operisala lice je najveća glupost koju sam čula

Goca Tržan poručuje da je ne potresaju priče da je operisala lice i nudi vrednu novčanu nagradu onome ko dokaže da je imala bilo kakvu hiruršku intervenciju!

- Moj šminker Srđan Petković i ja nudimo nagradu od 50.000 evra onome ko materijalno i nepobitno dokaže da sam imala hiruršku intervenciju na licu, nek dovedu najbolje svetske stručnjake da me pregledaju! Veću glupost o sebi skoro nisam čula, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << shvatiću sve kao kompliment - napisala je Goca na svom profilu na Fejsbuku.

Pevačica kaže da se još uvek niko nije javio da preuzme nagradu.

- Naravno da se niko nije javio! Na svom profilu ostavila sam komentar koji je bio više duhovit, nego zabrinut. Nisam sklona takvim egzibicijama, ali to ne znači da sam protivnik estetske hirurgije. Zasad sve mogu da postignem vežbanjem i mezoterapijama, a ako bude bilo potrebe da se u budućnosti „došrafim", otvoreno ću govoriti o tome - kaže Goca.

Pevačica ne krije da je dobila ponudu za učestvovanje u rijalitiju „VIP Survajver".

- Dobila sam ponudu, ali videćemo šta će biti. Volela bih da odem i shvatiću to kao veliku avanturu. Jedino će mi nedostajati porodica, mislim da sve ostalo mogu da izdržim - kaže Goca, a na pitanje da li su tačne tvrdnje medija da joj organizatori „Survajvera" nude 30.000 evra da ode na Filipine, kroz osmeh je odgovorila:

- Sve što mediji tvrde je - istina! Izvor: Pressonline.rs
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan: Sve što mediji tvrde, istina je!

Izvor: Svet, 21.Jul.2010

Goca Tržan poručuje da je ne potresaju priče da je operisala lice i nudi vrednu novčanu nagradu onome ko dokaže da je imala bilo kakvu hiruršku intervenciju! "Moj šminker Srđan Petković i ja nudimo nagradu od 50.000 evra onome ko materijalno i nepobitno dokaže da sam imala hiruršku intervenciju...

Nastavak na Svet...

Goca Tržan nudi 50.000 evra onome ko dokaže da je operisala lice

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2010

Goca Tržan poručuje da je ne potresaju priče da je operisala lice i nudi vrednu novčanu nagradu onome ko dokaže da je imala bilo kakvu hiruršku intervenciju! - Moj šminker Srđan Petković i ja nudimo nagradu od 50.000 evra onome ko materijalno i nepobitno dokaže da sam imala hiruršku intervenciju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.