Ceca posvećuje novi album Arkanu

Izvor: Poznati.info, 28.Mar.2011, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca posvećuje novi album Arkanu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je rešila da na svojoj facebook fan stranici otkrije naziv svog novog albuma i stihove pesme po kojoj će nositi ime. Novi album će nositi naziv 'Ide to s godinama ide', a tekst refrena naslovne numere će glasiti: 'Ide to s godinama ide da oči koga nema vide, da se vratiš gde su dani stali, tamo gde smo ko golubovi pali, ide to s godinama ide da oči koga nema vide, hoće to hoće sve kada ljubav neće te...čujem, nebom putuješ za mene se raspituješ'. Tekst pesme je napisala Marina Tucaković, koja je uradila i tekstove za pesme 'Kiša', 'Ništa ti ne zameram', 'Razum i srce', 'Rođena nisam za ljubav'. Na novom albumu će se naći i numera Bore Đorđevića 'Užasno mi nedostaje' čiji je refren Bora izrecitovao u emisiji 'Magazin IN' na televiziji 'Pink'.
Na osnovu tekstova pesama možemo zaključiti da će na Cecinom novom albumu biti puno balada i emotivnih pesama, a sudeći po tekstu refrena pesme 'Ide to s godinama, nameće se zaključak da će Ceca novi album i udarnu pesmu sa novog CD-a, posvetiti svom pokojnom suprugu Arkanu: 'U tu pesmu sam se odmah zaljubila, tako da je bilo logično da dam naziv albumu po njoj, jer je kao pisana za mene. Oduševila sam se!' - rekla je Ceca gostujući na televiziji 'Pink'.
Slične, interesantne teme: Nova pesma Cece Ražnatović: Užasno mi nedostaje Hrvatski predsednik poziva Cecu u Zagreb?! Ceca odložila koncert na 'Marakani' zbog rada na novom albumu
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pročitajte stihove pesme! Ceca novi album posvećuje Arkanu

Izvor: Lola.rs, 28.Mar.2011

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je rešila da na svojoj facebook fan stranici otkrije naziv svog novog albuma i stihove pesme po kojoj će nositi ime. Novi album će nositi naziv “Ide to s godinama ide”, a tekst refrena ..

Nastavak na Lola.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.