ČEKAJU NAS TROPSKI DANI I NOĆI – NAJTOPLIJE ĆE BITI U SREDU I SUBOTU

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Avg.2023, 05:31

ČEKAJU NAS TROPSKI DANI I NOĆI – NAJTOPLIJE ĆE BITI U SREDU I SUBOTU

Srbija, 22. avgust – Meteorolog Ivan Ristić objavio je na svom Fejsbuk profilu kakvo nas vreme očekuje do kraja meseca.
– Neron se ne predaje do kraja nedelje! Do kraja nedelje veoma toplo i sparno vreme. Osim tropskih dana u gradovima očekujte i tropske noći. Minimalna temperatura kretaće se od 17°C do 23°C, a maksimalna od 33°C do 37°C. Najtopliji dani biće sreda i subota, 23. i 25. avgust. U četvrtak, 24. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << za par stepeni svežije, ponegde kratkotrajni pljuskovi kiše, ali se uz smenu sunca i oblaka toplotni talas nastavlja – napisao je Ristić i dodao:
– U prvoj polovini nedelje vetar slab severni, a krajem nedelje slab i umeren južni i jugoistočni. Oblaci i kiša stižu u nedelju, 27. avgusta, a zahlađenje u ponedeljak, 28. avgusta, i to će ujedno biti kraj ovog toplotnog talasa.
Ristić navodi i da će usled prodora hladnije vazdušne mase doći do osetnog pada temperature i destabilizacije atmosfere, pljuskova kiše, grmljavine, lokalno i nepogoda praćenih olujnim vetrom i gradom.
Izvor: Novosti
Članak ČEKAJU NAS TROPSKI DANI I NOĆI – NAJTOPLIJE ĆE BITI U SREDU I SUBOTU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.