Britney Spears pokazala trbušnjake: photoshop ili vežbe?

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britney Spears pokazala trbušnjake: photoshop ili vežbe?

Pop princeza izgleda bolje nego ikad (foto: Facebook) Pop princeza Britney Spears krasi naslovnu stranu najnovijeg izdanja Women’s Health magazina. U fotkanju koje je uradila još pre nekoliko meseci kada je objavila fotku bez imalo fotošopa pevačica izgleda zapanjujuće dobro. Nakon brojnih kontroveza oko njene figure i kritika da se jako brzo goji, Britney je sa ponosom pokazala svoju figuru na kojoj je naporno radila. Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << objavljivanju fotki, pevačica se susrela sa kritikama i negativnim komentarima, jer mnogi smatraju da fotografije obiluju fotošopom, ali je snimak sa fotografisanja emitovan na televiziji E!

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

BRITNI SPIRS: Nije, ljudi, ovo fotošop, ma šta vam je? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Dec.2014, 15:32

Pevačica demantuje navode da su je "dorađivali" za naslovnu stranu magazina "Women's Health" i ističe da su teretana, plivanje i joga doveli do ovakvog izgleda..Foto: Women’s Health..Čim je ovakva Britni Spirs (33) osvanula na naslovnoj strani magazina “Women’s Health”, odmah su krenule i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.