Tumbaković: Čuda se dešavaju – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Čuda se dešavaju – MaxBet Sport

Fudbalere Srbije samo čudo može da odvede na Evropsko prvenstvo 2020. godine preko kvalifikacija. Šansa je baraž. Ipak, ne predaje se selektor “orlova” Ljubiša Tumbaković pred meč u Viljnusu (ponedeljak, 20.45) protiv Litvanije.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Litvanija – Srbija je 1.70. Utakmica se igra u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od 20.45 u Vilnjusu.
Naše je da pobeđujemo, da dobijemo ovu i sledeće utakmice, a onda možemo da se nadamo čudu. A, čuda se u fudbalu dešavaju – optimista je Tumbaković.
Srbija će biti oslabljena neigranjem nekih bitnih igrača.
Maksimović i Tadić su povređeni, na Milenkovića i Kostića nismo mogli da računamo u Kruševcu. Meč sa Litvanijom je takmičarski, bez obzira na naš status u kvalifikacijama moramo da odigramo nešto što želimo.
Litvanije je protekle nedleje poražena od Ukrajine.
Gledao sam utakmicu protiv Ukrajine, to je sada sasvim druga dimenzija nego onda kada smo igrali protiv njih. Sada su disciplinovaniji, borbeniji – istakao je Tumbaković.

“AFERA JOVIĆ” Oglasio se i selektor Tumbaković


The post Tumbaković: Čuda se dešavaju – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNO Horor start Austrijanca (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Austrijanci su pobedili Sloveniju u Ljubljani sa 1:0 i napravili veliki korak ka Evropskom prvenstvu 2020. godine, ali će meč da se pamti po pogibeljnom startu Andreasa Ulmera.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Litvanija – Srbija je 1.70. Utakmica se igra u ponedeljak od 20.45 u Vilnjusu.. Defanzivac...

Nastavak na 011vodič.com...

Jovićev košmar u Realu! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 08:33

Španski portal Sport piše da je Luka Jović trenutno u velikom problemu u Realu. Srpski špic još uvek nema gol u novom klubu, a u poslednje vreme sve ređe igra.. Na meču Litvanija – Srbija, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 2-2&3-5.. Posle pisanja lisa As da je Ljubiša Tumbaković...

Nastavak na 011vodič.com...

Jovićev misteriozni odgovor Tumbakoviću – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019

Prošlo je nekoliko sati od konferencije Ljubiše Tumbakovića u Litvaniji dan pred kvalifikacioni duel Srbije u ovoj baltičkoj zemlji kada je iskusni selektor ušao u rat sa Lukom Jovićem, a odgovor mladog napadača došao je malo pre ponoći.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Litvanija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.