Težak poraz srpskih košarkašica

Izvor: Studio B, 17.Jun.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz srpskih košarkašica

Košarkašice Francuske večeras su u Trelezeu teško porazile reprezentaciju Srbije sa 76:32 (20:8, 18:7, 17:10, 21:7) u drugom kolu Evropskog prvenstva.

Srbiji je ovo drugi poraz na evropskom šampionatu, pošto su juče košarkašice Velike Britanije bile bolje od izabranica Marine Maljković.   

U timu Srbije su večeras najefikansije bile Ana Dabović sa 15 poena i Tamara Radočaj sa osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poena, a u ekipi Francuske najbolja je bila Gael Skrela sa 14 poena.   

Košarkašice Srbije veći otpor pružile su samo u prvih pet minuta meča i samo tada su držale rezultatski priključak. Usledila je serija domaćih igračica od 9:0, a sa dve uzastopne trojke Francuska je na prvi odmor otisla s prednošću od 12 poena. Kako je završena prva četvrtina, tako je počela i druga: prednost je rasla iz minuta u minut, da bi na poluvremenu razlika iznosila čak 23 poena (38:15).   

Ništa bolje nije bilo ni u nastavku meča: srpske košarkašice nisu imale rešenja za razigranu selekciju Francuske, pa su one meč mirno privele kraju i nanele Srbiji tržak poraz. Košarkašice Srbije sutra u trećem kolu igraju protiv Letonije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.