Rukometašice odložile put u Dansku na EP

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 15:58

Rukometašice odložile put u Dansku na EP

Put ženske rukometne reprezentacije Srbije u Dansku na Evropsko prvenstvo odložen je danas zbog pozitivnih i nepotpunih rezultata testiranja na korona virus.

Kako je saopštio Rukometni savez, odlazak na šampionat odložen je za četvrtak, a reprezentativke i stručni štab ostaće u Sportskom centru u Staroj Pazovi do polaska na put.

U naredna dva dana obaviće se i dodatna testiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi srpska reprezentacija u što kvalitetnijem sastavu otputovala na Evropsko prvenstvo, koje počinje u četvrtak.

Rukometašice Srbije prvu utakmicu igraju protiv Holandije u petak od 20.30.

Osim Srbije i Holandije u Grupi C u Koldingu igraće još Madjarska i Hrvatska. Plasman u narednu fazu ostvariće tri najbolje plasirane ekipe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rukometašice putuju na EP, smeštaju ih u balon

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 11:55

Reprezentativke Srbije dobile negativne testove na virus korona..Ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovaće u četvrtak u Dansku, gde će od petka početi da se takmiči na Evroskom prvenstvu!..Iz Rukometnog saveza Srbije stigla je potvrda da su rezultati testova pokazali da su svi članovi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.