Potvrđeno, Srbija dodatno oslabljena!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Srbija dodatno oslabljena!

''Orlovi'' će morati bez važnog igrača do bodova u naredna dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić zbog povrede neće biti u reprezentaciji Srbije u predstojećim kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo.

"Zbog povrede nećemo moći da računamo na Milinković-Savića, on je otpao. Ostalih 25 igrača su tu i zdravi su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je najbitnije.







Momci su došli sa voljom i željom bez obzira na sezonu koja je bila iscrpljujuća", izjavio je selektor Mladen Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srbija će igrati protiv Ukrajine i Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Utakmica sa Ukrajinom igraće se 7. juna u Lavovu, dok je duel sa Litvanijom tri dana kasnije u Beogradu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li je Ukrajina najteži mogući protivnik za Srbiju?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019

Ili će nas ''Orlovi'' ipak demantovati?..Reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi na početku priprema za kvalifikacione utakmice protiv Ukrajine i Litvanije, a selektor Mladen Krstajić je danas potvrdio da neće moći da računa na povređenog Sergeja Milinković-Savića, vezistu rimskog Lacija...Utakmica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.