Odbojkašice počele pripreme za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice počele pripreme za EP

Ženska seniorska reprezentacija Srbije današnjim okupljanjem u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" počela je pripreme za jubilarno XXX Evropsko prvenstvo 2017, koje će se odigrati od 22. septembra do 1. oktobra u Bakuu i Gendži, u Azerbejdžanu i Tbilisiju, u Gruziji. 

Seniorke Srbije su jutros otputovale na Kopaonik, gde će obaviti prvu fazu priprema do 30. avgusta. Zoran Terzić, prvi trener senioki Srbije, na pripreme je pozvao 16 igračica.

Selektor Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zoran Terzić na pripreme je pozvao 16 igračica:

Tehničari: Ana Antonijević, Bojana Živković i Sladjana Mirković.

Korektori: Ana Bjelica, Tijana Bošković, Katarina Lazović.

Libera: Jelena Blagojević i Teodora Pušić.

Blokeri: Milena Rašić, Stefana Veljković, Jovana Stevanović i Mina Popović.

Primači: Brankica Mihajlović, Tijana Malešević, Bjanka Buša i Bojana Milenković.

Umesto Sanje Malagurski, koja će zbog oporavka od povrede ostati u Beogradu još nekoliko dana, na Kopaonik je otputovala Katarina Lazović.

Reprezentacija Srbije igraće u 1. kolu D grupe, u Gendži, protiv Češke, 22. septembra od 15,00. Srbija će u 2. kolu, 23. septembra igrati protiv Holandije od 18,00 časova, a u poslednjem, 3. kolu, 24. septembra protiv Belgije od 15,00 časova.

U B grupi u Tbilisiju igraće Gruzija, Italija, Hrvatska i Belorusija.

U Bakuu, u A grupi će igrati Azerbejdžan, Nemačka, Poljska i Mađarska, a u C grupi Rusija, Turska, Bugarska i Ukrajina.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.