Odbojkaši veruju u medalju

Izvor: TV Arena Sport, 08.Okt.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši veruju u medalju

Pred Evropsko prvenstvo u Italiji i Bugarskoj kapiten reprezentacije Srbije, Dragan Stanković, istakao je da veruje da je tim koji predvodi mentalno spreman za veliki uspeh. Šampionat počinje u petak i traje do 18. septembra, a izabranike Nikole Grbića u grupnoj fazi očekuju susreti sa Slovačkom, Finskom i Rusijom.

"Grupa je u odnosu na neke druge po našoj meri, a i sam raspored nam ide na ruku. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << dva meseca bez ijedne takmičarske utakmice, najvažnije je da ekipa pronađe pobednički mentalitet i podiže formu iz utakmice i utakmicu. Verujem da će utakmica sa Rusijom odlučivati o prvom mestu u grupi, koje donosi više dana odmora, jer se preskače osmina finala i čeka se rival u četvrtfinalu“, rekao je kapiten.

Srpski odbojkaši iza sebe imaju uspešno leto, tokom kojeg su osvojili srebro u Svetskoj ligi, dok je sa Rusijom potpuno drugačiji slučaj. Prvo se jedva spasila ispadanja iz elitnog takmičenja, a potom na Svetskom kupu nije ispunila zacrtani cilj – osvajanje olimpijske vize. Kapiten reprezentacije Srbije veruje i da bi pobeda nad Rusijom donela mnogo našim odbojkašima po pitanju samopouzdanja, pošto bi u četvrtfinalu trebalo da bih čekaju Italija i Francuska.

Posetite naše Facebook  i Twitter stranice

Obezbedite naš paket na vreme i pratite vaša omiljena takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Odbojkaši Srbije žele pobedu na startu EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2015

Odbojkaš Srbije Srećko Lisinac rekao je danas da je njegova ekipa favorit u utakmici protiv Slovačke na startu Evopskog prvenstva, ali je istakao da mora da bude "na nivou" ukoliko želi pobedu..."To je prva i najvažnija utakmica. Imamo imperativ pobede i sigurno da smo favoriti u tom meču. Ali,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.