Izvor: Radio 021, 16.Sep.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije posle preokreta do pobede i četvrtfinala EP

Odbojkaška reprezentacija Srbije posle preokreta pobedila je selekciju Španije sa 3:1, po setovima 21:25, 25:19, 25:19 i 25:20 i sa maksimalnim učinkom dva kola pre kraja grupne faze takmičenja obezbedila plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Ekipa Slobodana Kovača u prva dva duela u grupi B nije izgubila nijedan set, ali je protiv Furije opuštenije počela utakmicu što je rasterećeni protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iskoristio i osvojii prvi set.

Ipak, srpski tim se brzo uozbiljio iako nijednog trenutka nije blistao u Antverpenu. Španija je pretila u sva tri preostala seta, ali je kvalitet u najvažnijim trenucima dolazio do izražaja.

Srbija u sredu igra protiv domaće selekcije Belgije, koja takođe ima maksimalan učinak, dok će se 19. septembra sastati sa Austrijom.

Odlični Aleksandar Atanasijević je predvodio svoju ekipu sa 23 poena, Uroš Kovačević je upisao 17, Nemanja Petrić 16, a Aleksandar Okolić deset.

Na drugoj strani Renato Augusto Kolito je zabeležio 17, Viktor Rodrigez 14, a Đordi Ramon Feragut 10 poena.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.