Moćni orlići savladali Austriju!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni "orlići" savladali Austriju!

Reprezentacija Srbije je uspela da slavi u Beču protiv Austrije iako je igrala bez nekolicine igrača koji su sa "A" timom.

Nakon četiri odigrane utakmice, reprezentacija Srbije je sakupila 12 bodova u okviru grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Naš tim je u prethodna tri meča uspeo da savlada Gibraltar, Rusiju i Makedoniju, a danas je slavio protiv Austrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u gostima, bilo je 1:3.

Znate već da je mlada reprezentacija desetkovana neigranjem nekoliko fudbalera koji su u A timu, poput Grujića, Sergeja, Živkovića, Veljkovića i drugih, ali je i pored toga stvarala šanse protiv Austrije.

Početkom meča opasni po gol Austrije su bili Jović, Lutovac i Pantić, a i Austrija je na drugoj strani bila konkretna u jednom napadu kada je Honsak šutirao pored gola.

U 30. minutu reprezentacija Srbije stiže do gola, šutirao je Mićin, golman Šlager je odbio loptu, Lutovac je natrčao na nju i poslao je u mrežu za vođstvo naše reprezentacije.

U nastavku počelo je šansom Gajića, a na drugoj strani je probleme našem timu pravio Jakupović koji je imao dve šanse za gol. Igrao se 80. minut kada su Austrijanci izjednačili na 1:1.

Konrad Lajmer je dobio dobru loptu, zaobišao je Radunovića, realizovao akciju i bilo je 1:1 na 10 minuta do kraja.

Naši su mogli preko Adžića da vrate prednost, ali on nije iskoristio svoju šansu, ali jeste

Saša Lukić je pao u kaznenom prostoru, sudija je dosudio kazneni udarac, a siguran izvođač je bio Luka Jović u 88. minutu koji Srbiji donosi novu prednost.

Austrijanci su pokušali da se vrate u meč, ali bilo je kasno, da bi naša reprezentacija uspela da iskoristi još jednu priliku do kraja utakmice i da postigne novi gol preko Luke Ilića koji postavlja konačnih 1:3!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mladi fudbaleri Srbije pobedili Austriju

Izvor: Beta, 10.Nov.2017

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije zadržala je maksimalan učinak u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2019. godine, pošto je danas u gostima pobedila Austriju sa 3:1 u četvrtoj utakmici Grupe sedam.Golove za Srbiju postigli su Aleksandar Lutovac u 30, Luka Jović u 87. minutu iz jedanaesterca...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.