Loš start orlića, poraz u Saransku

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš start "orlića", poraz u Saransku

Izabranici Nenada Milovanovića danas nisu uspeli da osvoje niti jedan bod na gostovanju Rusiji.

Reprezentacija Rusije za uzrast do 21 godine je bila bolja od reprezentacije Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 1:0 (1:0).

Izabranici Nenada Milovanovića nisu imali danas ni sreće da postignu gol, a kada su pri rezultatu 1:0 ostali sa igračem manje pošto je Ivan Ilić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobio drugi žuti karton, bilo je jasno da ćemo jako teško do makar jednog boda.

Jedini gol na utakmici postigao je Divejev u 20. minutu utakmice.

Pre su Rusi mogli do drugog gola nego naša reprezentacija do izjednačenja, Vanja Ilić je nekoliko puta sjajno reagovao i sprečio je teži poraz.

Rusija: Safonov - Kalugin, Divejev, Evgenijev, Stepanov - Obljakov, Umiarov, Kučaev, Raskazov - Lomovitskij - Čalov.

Srbija: Ilić - Devetak, Marković, Pavlović, Terzić - Adžić, I. Ilić, Petrović, L. Ilić - Vlahović, Joveljić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORAZ NEŠKA NA DEBIJU: Orlići izgubili u Rusiji na startu kvalifikacija! Sa igračem manje nisu mogli do izjednačenja

Izvor: Kurir, 06.Sep.2019

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porazom je počela kvalifiakcije za Evropsko prvenstvo, pošto je danas u Saransku izgubila od Rusije sa 1:0 u prvom kolu Grupe 5.

Nastavak na Kurir...

PORAZ “ORLIĆA” Novi selektor, stara priča

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Novi selektor, novi i igrači, a priča stara. Na početku kvalifikacija za Evropski šampionat 2021. mlada reprezentacija Rusije u Saransku je bila bolja od srpskih “orlića” – 1:0 (1:0).. Na meču Srbija – Portugalija, naša kladionica nudi kvotu 4.60 za igru GG4+.. Apsolutni junak utakmice...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.