PORAZ “ORLIĆA” Novi selektor, stara priča

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORAZ “ORLIĆA” Novi selektor, stara priča

Novi selektor, novi i igrači, a priča stara. Na početku kvalifikacija za Evropski šampionat 2021. mlada reprezentacija Rusije u Saransku je bila bolja od srpskih “orlića” – 1:0 (1:0).
Na meču Srbija – Portugalija, naša kladionica nudi kvotu 4.60 za igru GG4+.
Apsolutni junak utakmice bio je Marko Ilić, 21-godišnji golman Voždovca. U nekoliko navrata je sjajno intervenisao i spasao naš tim težeg poraza.
Protiv solidnog, ali ništa više od toga, ruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tima nemoćan je bio samo jednom, u 20. minutu. Tada je Divjejev glavom postigao, ispostaviće se, jedini gol na meču.
Tragičar je golmanov prezimenjak Ivan koji je uz brata Luku od početka bio na terenu. On je u 59. minutu dobio drugi žuti karton, pa je epilog duela već mogao jasno da se vidi. Nevolja je naš tim zadesila i u 69. minutu, kada je povređen Svetozar Marković. Da nema novog pravila o većem broju izmena, Srbija bi nastavila sa devetoricom. Izmena je bilo ukupno pet. Da je mogao, selektor bi verovatno izvršio – 11.
Više od pola sata fudbala sa čovekom manje nije razlog poraza. Izabranici Nenada Milovanovića su od prvog do poslednjeg minuta igrali veoma loše. Na taj način, nastavljen je neslavan niz prethodnika koji su doživeli katastrofu u Italiji. Priliku da popravi utisak, srpski tim imaće 10. septembra kada na novosadski “Karađorđe” stiže Letonija.
Srbija je igrala u sastavu: M. Ilić – Devetak, Marković (od 69. Zlatanović), Pavlović, Terzić – I. Ilić, Petrović (od 57. Mašović), Adžić (od 64. Birmančević), L. Ilić – Vlahović (od 57. Tedić), Joveljić (od 64. Račić).

The post PORAZ “ORLIĆA” Novi selektor, stara priča appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.