Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 10:11

Kadeti Srbije sa Holandijom u duelu za finale EP (20.00, RTS1)

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije, igrači do 17 godina, igraju protiv aktuelnog evropskog prvaka Holandije polufinale Evropskog prvenstva u Izraelu. Utakmica počinje u 20 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Kadeti Srbije nadigrali su selekciju Danske sa 2:1 i ostvarili istorijski, prvi plasman u polufinale Evropskog šampionata za igrače do 17 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Ova generacija igrača jedina se iz regiona našla u Izraelu, a onda izborila plasman u nokaut-fazu iz najteže grupe sa Španijom, Belgijom i Turskom.
Na drugoj strani, njihovi večerašnji suparnici selekcija Holandije je najtrofejnija reprezentacija u ovom uzrastu i do sada su četiri puta osvajali šampionsku titulu starog kontinenta.
Duel selekcija Srbije i Holandije za plasman u finale počinje u 20 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abasov i Agejev u borbi za finale

Izvor: B92, 29.Maj.2022

Boks reprezentativci Srbije Vahid Abasov i Artum Agejev se bore za plasman u finale Evropskog prvenstva za seniore koje se održava u jermenskom gradu Jerevanu...Plasmanom u polufinale Abasov i Agejev već su izborili bronzane medalje, današnjim pobedama obezbedili bi šansu da se bore za zlato i pobedničko...

Nastavak na B92...

Francuska u finalu – čeka se Srbija

Izvor: B92, 29.Maj.2022

Fudbaleri Francuske plasirali su se u finale Evropskog prvenstva za igrače do 17 godina koje se održava u Izraelu...Bolji u finalu su bili od Portugalije nakon boljeg izvođenja penala, dok je u regularnom delu igre bilo 2:2...Francuska je povela nakon pogotka veziste PSŽ-a Zaire-Emerija i to veoma...

Nastavak na B92...

VELIKA ŠTETA! LALE IDU U FINALE: Orlići posle PENAL DRAME izgubili od Holandije

Izvor: Kurir, 29.Maj.2022

Fudbaleri Srbije eliminisani su u polufinalu Evropskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.