Danilović o Bogdanu - Kakav podstrek pred Italijane!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović o Bogdanu - Kakav podstrek pred Italijane!

Legenda naše košarke i aktuelni predsednik KSS iskreno i efektno objasnio šta misli o Bogdanu Bogdanoviću.

Reprezentacija Srbije priprema se za četvrtfinale Evropskog prvenstva protiv Italije koje je na programu u sredu, a dok iščekujemo ovaj dvoboj, prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je u razgovoru sa italijanskim novinarima, između ostalog, otkrio i šta misli o našem najboljem igraču na ovom šampionatu, Bogdanu Bogdanoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Utisak je da lepši kompliment Bogdan nije mogao da dobije i da će mu ove reči proslavljenog košarkaša biti dodatni podstrek da zablista protiv ''Azura''. A kada Bogdan blista, i kompletnom našem timu je mnogo lakše.

''Bogdanović je za mene kao sin. Odrastao je u Partizanu gde sam bio predsednik. Podseća me na mene, uživanje je gledati ga'', izjavio je Danilović, a prenosi italijanska ''Gazeta delo Sport''.

Podsetimo, utakmica između Srbije i Italije igra se u sredu od 20:30h u dvorani ''Sinan Erdem'' u Istanbulu.

-
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Italijani dobijaju dnevnice za nastup na Evrobasketu

Izvor: B92, 12.Sep.2017, 11:38

Reprezentativci Italije dobijaju finansijsku nadoknadu za nastup na Evrobasketu, prenosi "Gazeta delo sport"...Italijani, koji u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igraju protiv Srbije u Istanbulu, plaćeni su za nastup u nacionalnom timu...Savez plaća dnevnice igračima, ali nisu svi isto rangirani,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.