DANILOVIĆ O BOGDANU I ‘AZURIMA’: Igramo bez sedam igrača, i Golden Stejtu bi bilo teško…

Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANILOVIĆ O BOGDANU I ‘AZURIMA’: Igramo bez sedam igrača, i Golden Stejtu bi bilo teško…

U razgovoru za italijanski ‘Gazeta delo Sport’ predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović govorio je o predstojećem duelu ‘orlova’ sa ‘azurima’.

Danilović je istakao da Srbija nije favorit i pored takvih očekivanja, kao i da je oslabljenoj Srbiji izuzetno teško na Eurobasketu.
– Biće teško, baš teško protiv Italije. Nemam utisak da smo favoriti, nedostaje nam sedam igrača, u takvoj situaciji bi i Golden Stejtu bilo teško, a kamoli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nama. Ne mislim da smo u prednosti u odnosu na Italiju. Ipak, nemamo pravo na izgovor, navikli smo se i idemo da se borimo – rekao je Danilović za ‘Gazeta delo Sport’
Posebno je pohvalio selektora ‘azura’ Etorea Mesinu, sa kojom se 1998. godine popeo na krov Evrope.
– Italija igra dobro, organizovano i sa klupe je dobro vođena. Nikada se nisam plašio u košarci. Ove utakmice su važne, tu se gleda težina i koliko ko vredi – rekao je Danilović.

Prokomentarisao je i najboljeg igrača Srbije na ovogodišnjem šampionatu Evrope, Bogdana Bogdanovića.
Bogdanović je za mene kao sin. Odrastao je u Partizanu gde sam bio predsednik. Podseća me na mene, uživanje je gledati ga – poručio je Danilović.
The post DANILOVIĆ O BOGDANU I ‘AZURIMA’: Igramo bez sedam igrača, i Golden Stejtu bi bilo teško… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.