Tahiri: Srbiji treba De Gol

Izvor: TvojPortal.com, 01.Jun.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tahiri: Srbiji treba De Gol

/vesti online/ Šefica prištinskog pregovaračkog tima Edita Tahiri izjavila je u intervjuu za novi broj nedeljnika NIN da bi Srbija "trebalo da pronađe svog Šarla de Gola" koji bi doneo odluku o priznanju Kosova, kao što je de Gol svojevremeno priznao Alžir.

Edita Tahiri

"Status Kosova je rešen. Kosovo je nezavisna, suverena i demokratska država i to poglavlje je zatvoreno. To je realnost, i Srbija sa tom realnošću treba da uhvati korak", rekla je Tahiri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />
"Srbija i Kosovo", naglasila je, "teže da postanu članice Evropske unije (EU) i shvataju značaj dobrosusedskih odnosa i saradnje u regionu kao ključnih kriterijuma.Ostatak vesti pročitajte na linku

ninSrbijaTahirikosmetsarl de gol

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.