Tadić: Holandija će uskoro ratifikovati S S P

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Holandija će uskoro ratifikovati S S P

Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da ne treba dramatizovati povodom odluke holandskog parlamenta da ne ratifikuje S S P. "Oni će to uraditi u skladu sa njihovim zakonom", kaže Tadić.

Predsednik Srbije Boris Tadić reagovao je povodom odluke holandskog parlamenta da odbaci predlog o početku procesa ratifikacije Sporazuma >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o stabilizaciji i pridruživanju između Srbije i Evropske unije.

"Ne treba dramatizovati. Holandski parlament će u skladu sa njihovim zakonom sačekati odluku svoje vlade i to treba poštovati", rekao je on, dodajući da veruje da će S S P uskoro biti ratifikovan.

Delević: Ne sumnjam da će Holandija ratifikovati S SP

Tadić: Nikada nećemo priznati nezavisnost Kosova

Tadić: Mladić je uhapšen, na potezu je EU!

Tadić je podsetio da je viši cilj sticanje kandidature za članstvo u EU.

"Ne treba na svaku iole nepovoljnu vest reagovati obeshrabrujuće. Treba da ispunimo naše obaveze i na kraju će sigurno sve biti u redu. Na tome treba da se radi, jer nema nikakvih obećanja i poklona", rekao je Tadić.

Holandski parlament odbacio je predlog predsednika Komiteta za spoljne poslove Henka Jana Ormela da otpočne proces ratifikacije S S P-a između Srbije i EU.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Uskoro će SSP biti ratifikovan

Izvor: Blic, 08.Jun.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić je povodom odluke holandskog parlamenta da odbaci predlog o početku proces ratifikacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između Srbije i Evropske

Nastavak na Blic...

Marković očekuje da Holandija ratifikuje S S P 30. juna

Izvor: S media, 09.Jun.2011, 17:54

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković uveren je da će Holandski parlament 30. juna ratifikovati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (ŠP) Srbije i Evropske unije (EU). ..Dragan Marković je ocenio da Holandski parlament nije juče po sopstvenom izboru odlučio da ne ratifikuje S S P već,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.