Počeo sastanak na Brdu kod Kranja

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak na Brdu kod Kranja

BRDO KOD KRANJA, 23. aprila 2015. (Beta) - Prvi sastanak ministara spoljnih poslova zemalja Zapadnog Balkana, Nemačke, Austrije i Italije, o zapošljavanju mladih i migracijama počeo je u četvrtak na Brdu kod Kranja.

Teme sastanka će biti i proširenje Evropske unije, borba protiv regrutovanja i odlaska džihadista i problem ilegalnih migranata.

Domaćini sastanka su ministri spoljnih poslova Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Loran Fabijus i Slovenije Karel Erjavec, a na skupu će učestvovati i evropski komesar za proširenje Johanes Han. Delegaciju Srbije vodi šef diplomatije Ivica Dačić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo ministarski sastanak na Brdu kod Kranja

Izvor: Blic, 23.Apr.2015

Sastanak ministara spoljnih poslova „Brdo procesa“ koji zajedno organizuju šefovi slovenačke i francuske diplomatije Karl Erjavec i Loren Fabijus, počeo je danas na Brdu kod Kranja, a Srbiju predstavlja šef diplomatije Ivica Dačić...Slovenački predsednik Borut Pahor pozdravio je okupljene porukom...

Nastavak na Blic...

Nova podrška reformama u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2015

KRANJ - Pitanje regionalne stabilnosti i političke sigurnosti, perspektiva mladih i obrazovanje te predstojeći infrastrukturni projekti, bile su glavne teme sastanka na Brdu kod Kranja, kojem su prisustvovali ministri vanjskih poslova država regije i evropski zvaničnici...Kako je to za "Nezavisne"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.