Milanović: Hrvatska želi uspeh Srbiji

Izvor: Blic, 19.Dec.2013, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Hrvatska želi uspeh Srbiji

Srbiji je mesto u Evropskoj uniji (EU), želimo joj uspeh, jer u tome vidimo svoj interes, želimo stabilno susedstvo i na to ne utiče ko je trenutno na vlasti u Srbiji ili ko je bio pre dve godine, izjavio je danas u Briselu premijer Hrvatske Zoran Milanović.

Premijer Hrvatske Zoran Milanović

- Srbiji je mesto u EU. Bude li se morala prilagođavati po istim kriterijumim kao Hrvatska, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << joj teško i moglo bi dugo trajati - izjavio je Milanović u Briselu, istakavši da Hrvatska o tome samo delimično odlučuje.

On je poručio da Hrvatska želi Srbiji uspeh u integraciji u EU. Milanović je rekao da na sednici Saveta EU očekuje raspravu, ali da je to dobro i bolje za Srbiju da se o tome raspravlja i da "ljudi nešto kažu".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: Želimo uspeh Srbiji

Izvor: RTS, 19.Dec.2013

Srbiji je mesto u EU i Hrvatska joj želi uspeh, jer u tome vidi svoj interes, poručio hrvatski premijer Zoran Milanović. Hrvatska će se uvek zalagati za prava manjina, bile one srpska, italijanska, LGTB manjina, ističe Milanović...Premijer Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je Srbiji mesto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.