Kandidatura Srbije u oktobru

Izvor: Beta, 13.Sep.2010, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidatura Srbije u oktobru

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je u ponedeljak da će narednog meseca biti prosledjena kandidatura Srbije za članstvo u Evropskoj uniji (EU).

Cvetković je na skupu o regulatornoj reformu u Srbiji u Beogradu kazao novinarima da Srbija ima podršku svih 27 zemalja članica EU.

Dodao je da problem postoji sa jednom državom koja ima tehničku vladu, tako da se ne zna njen kapacitet da razmatra kandidaturu Srbije. Premijer je kazao i da je uveren da će se taj problem prevazići.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kandidatura Srbije u oktobru

Izvor: S media, 13.Sep.2010

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da će narednog meseca biti prosledjena kandidatura Srbije za članstvo u Evropskoj uniji...Cvetković je na skupu o regulatornoj reformu u Srbiji u Beogradu kazao novinarima da Srbija ima podršku svih 27 zemalja članica EU...Dodao je da problem...

Nastavak na S media...

Cvetković: Kandidatura Srbije za EU sledećeg meseca

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Sep.2010

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da očekuje da kandidatura Srbije za članstvo u Evropsku uniju (EU) bude prosledjena Evropskoj komisiji sledećeg meseca. On je novinarima u "Hajatu" rekao da teoretski postoje šanse da to bude i danas,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.