EU: Tražimo temeljnu istragu napada na Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Tražimo temeljnu istragu napada na Vučića

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini zatražila je danas u ime EU temeljnu istragu napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima, a više evropskih funkcionera osudilo je incident.

“Očekujemo da vlasti Bosne i Hercegovine da sprovedu punu istragu”, poručila je Mogerini u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za medije i istakla da je napad narušio duh komemoracije za žrtve Srebrenice.

Ona je ranije danas, kao i niz evropskih funkcionera, putem društvenih mreža izrazila solidarnost i osudu napada na Vučića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mogerini: Napad na Vučića suprotan duhu sećanja

Izvor: B92, 11.Jul.2015

Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini zatražila je u ime EU temeljnu istragu napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića...Više evropskih funkcionera osudilo je incident...“Činjenica da je premijer Aleksandar Vučić, koji je doneo istorijsku odluku da ode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.