Drašković: Za EU, NATO i hitne promene Ustava

Izvor: S media, 04.Dec.2010, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Za EU, NATO i hitne promene Ustava

Lider Srpskog pokreta obnove založio se za bezuslovan kurs Srbije ka članstvu u NATO i Evropskoj uniji (EU), kao i za hitne promene Ustava kako bi Srbija bila država svojih evroregija i pokrajina.

"Današnjoj Srbiji koja žuri u Evropu potrebne su njene obe evropske ruke, i desna i leva", rekao je Drašković na Šestom Saboru SPO-a u Sava centru.

On je podsetio da je Demokratska stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (DS), koja je članica evropske socijalističke internacionale, već decenijama strateški partner SPO-a, stranke koja pripada desnoj orijentaciji i koja se programski zalaže za ustavnu parlamentarnu monarhiju.

Naravno, opet Vuk

Lider SPO je rekao da se ta stranka protivi svim ustupcima antievropskim snagama u Srbiji i kompromisima sa njima.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drašković: Za EU, NATO i hitne promene Ustava

Izvor: NaDlanu.com, 04.Dec.2010

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) - Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković založio se u subotu za bezuslovan kurs Srbije ka članstvu u NATO i Evropskoj uniji, kao i za hitne promene Ustava kako bi Srbija bila država svojih evroregija i pokrajina. "Današnjoj Srbiji koja žuri u Evropu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.