Bregzit: Britanski parlament glasao za odlaganje

Izvor: Danas, 14.Mar.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregzit: Britanski parlament glasao za odlaganje

AFPDetalj sa današnjeg glasanja u britanskom parlamentu Poslanici britanskog parlamenta odlučili su ubedljivom većinom da zatraže saglasnost Evropske unije za odlaganje Bregzita, koji je bio predviđen za 29. mart. Za tu opciju glasalo je 412 poslanika i poslanica, dok je protiv bilo 202. Britanska premijerka Tereza Mej je izjavila da bi Bregzit mogao da bude […] Članak Bregzit: Britanski parlament glasao za odlaganje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski parlament odlučio da zatraži odlaganje izlaska iz EU

Izvor: Beta, 14.Mar.2019

Britanski parlament odlučio je ubedljivom većinom da zatraži saglasnost EU za odlaganje izlaska Velike Britanije iz tog bloka, predvidjenog za 29. mart.Za tu odluku glasalo je 412 poslanika, a protiv 202, prenosi Bi-Bi-Si.Današnja odluka znači da Velika Britanija možda neće izaći iz EU 29. marta...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.