Štimac odličan u novoj pobedi Efesa, debakl Reala

Izvor: RTS, 15.Nov.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac odličan u novoj pobedi Efesa, debakl Reala

U utorak uveče odigrano je četiri meča vanrednog sedmog kola Evrolige u kojima su pobede slavili Žalgiris, Baskonija, Panatinaikos i Anadolu Efes, uz novu odličnu partiju Vladimira Štimca.
Sada već bivši reprezentativac Srbije bio jedan od najzalslužnijih za pobedu turskog tima na gostovanju u Tel Avivu od 92:72.

Štimac je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za 30 minuta na parketu zabeležio dabl-dabl učinak od 15 poena i 13 skokova. Najefikasniji njegov saigrač bio je Erik Mekalum sa 31 ubačenim poenom.
Preporođena dolaskom novog trenera Martineza, Baskonija je nanela veoma težak poraz Realu iz Madirda u španskom okršaju - 105:75!
U timu iz Vitorije najefikasniji je bio Buboa sa "svega" 15 poena, ali su svi ostali igrači imali doprinos i upisali se u strelce.
Na drugoj strani supertalentovani Luka Dončić imao je 18 poena.
Žalgiris je košem u poslednjem sekundu Ulanovasa savladao Unikahu u Malagi sa 85:83, dok je PAO u Atini ubedljivo dobio Himki sa 93:65. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Koga to Štimac voli u Efesu? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Srpski centar igra u neverovatnoj formi ove sezone...Vladimir Štimac je minule sezone pružao sjajne partije u dresu Bešiktaša, što mu je donelo ugovor u redovima Anadolu Efesa ovog leta i priliku da igra Evroligu...Iskusni centar je izuzetno inspirisan u novom klubu, beleži sjajne partije, a posebno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.