Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Danas finale Sidneja i Evroliga

Delimično zanimljiv sportski dan pred nama, čak će se prenositi i KLS.
Ukoliko ste se ranoranilac, brže bolje upalite vaše televizore i uživajte u finalu turnira u Sidneju u kojem se od 8:40 na Sport klubu 1 sastaju Konta i Radvanjska. Što se muškog dela turnira tiče, drugo polufinale je na programu u 10:30 na Eurosportu 1 kada će se Evans i Kuznjecov boriti za meč protiv Milera koji je porazio našeg Troickog.
Već od 18 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << počinje današnji evroligaški programu, na SK 1 će biti emitovan meč između CSKA i Armanija, dok će na “dvojci” puštati Galatasaraj i Žalgiris.
Zaljubljenici u domaću košarku će u istom terminu na Areni sport 1 imati priliku da isprate beogradski derbi u KLS između Beovuka i Dinamika Mute Nikolića.
Panatinaikos i Efes će ukrstiti koplja od 20.45 a to ćete moći da pogledate na SK1, dok će na drugom kanalu 15 minuta kasnije početi meč Real Madrid – Makabi.

The post SPORT NA TV: Danas finale Sidneja i Evroliga appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.