PAMTE GA: Evroliga se oprostila od Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 23:50

PAMTE GA: Evroliga se oprostila od Milojevića

Bivši sprski košarkaš preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara.

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je u 47. godini života od posledica srčanog udara, a čitav košarkaški svet je ue žalosti zobg toga.

Mnogi su se oprostili od Dejana Milojevića, a među njima je i Evroliga u kojoj je Milojević ostavio dubok trag igrajući je u Budućnosti i Patizanu, kao i u Evrokupu kao član Budućnosti i Valensije.

Euroleague Basketball >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joins the global basketball family in mourning Dejan Milojević, who passed away today🙏

He played five EuroLeague seasons, three with @KKBuducnostVOLI and two with @PartizanBC, between 2000 and 2006. He also played a @EuroCup season with @KKBuducnostVOLI… pic.twitter.com/TtIIHpQ95D

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 17, 2024

 - Evroliga se pridružuje svetskoj košarkaškoj familiji u žalosti za Dejanom Milojevićem, koji je preminuo danas - stoji u objavi Evrolige.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.