Novi specijal B92.net – EVROLIGA

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 12:08

Novi specijal B92.net – EVROLIGA

Ljubitelji košarke su ovek imali posebno mesto na portalu B92.net, a sada imaju još jedno.

Nakon što smo prošle sezone pokrenuli specijal posvećen NBA ligi, u novu košarkašku sezonu ulazimo i sa specijalom za Evroligu!

Prvi put u istoriji Srbija će imati dva predstavnika u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, pa je red bio da ga ispratimo na poseban način.

U predstojećoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćete sve informacije u vezi sa Evroligom moći da pronađete u posebnoj kategoriji na našem sajtu – EUROLEAGUE.

Posebno su izdvojene informacije u vezi sa našim klubovima PARTIZANOM i CRVENOM ZVEZDOM, a tu je i kategorija "PICK-N-ROLL" posvećena analizama aktuelne situacije u takmičenju.

Budite uz B92.net i pratite najbolju evropsku košarku sa nama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.