Grme u Panatinaikosu: Đorđević je naša najveća greška!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grme u Panatinaikosu: Đorđević je naša najveća greška!

Gazda Zelenih Dimitris Janakopulos pronašao krivca za očajnu sezonu

U Pireju veselje, a u centralnom delu Atine-muk! Jedan od najvećih klubova na Starom kontinentu Panatinaikos imao je razočaravajuću sezonu- Zeleni su u četvrtfinalu Evrolige počišćeni od Laboral Kuće, osvojili su Kup Grčke, ali im je u finalnoj seriji domaćeg prvenstva Vasilis >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Spanulis zadao smrtonosan udarac.

Drugom godinu zaredom Panatinaikos je ostao bez važnog trofeja. Alarm se upalio, novinari pozivaju na odgovornost prvog čoveka kluba Dimitrisa Janakopulosa. A on je pronašao drugog krivca.

U izjavi za veliki broj grčkih medija Janakopulos je istakao da je najveća greška kluba bila angažovanje Aleksandra Saše Đorđevića.

Gazda Zelenih je bukvalno ponizio legendu srpske košarke rečima da bi Panatinaikos stigao do trofeja u nacionalnom prvenstvu samo da je Đorđević ranije smenjen.

„Kada postignete uspeh zaslugu delite na ravne časti. U slučaju neuspeha sve je drugačije. Kao prvi čovek kluba spreman sam da preuzmem odgovornost za naše gubitke ove sezone“, poručio je Janakopulos.

Zatim je direktno prozvao Aleksandra Sašu Đorđevića.

„Napravili smo pogrešan izbor kada je u pitanju angažovanje trenera. Da smo tu grešku ispravili ranije verovatno bismo osvojili prvenstvo Grčke. Takođe, naš rival Olimpijakos je puno polagao u igre van terena. Imali su logistiku. To je lekcija koju sam naučio“.

Ipak, na kraju je posle optimističke signale navijačima Panatinaikosa.

„Udarili su nas u stomak. Boli nas taj udarac, ali ustaćemo i nastavićemo da se borimo. Obećavam to“, završio je Janakopulos.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.