A Pirej grmi jače od Marakane: Zvezda mi je sve (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A Pirej grmi jače od Marakane: Zvezda mi je sve (VIDEO)

Navijači Olimpijakosa nisu zaboravili bratski klub posle trijumfa protiv Panatinaikosa

Nije to euforija, to je od euforije jače! Teško je naći prave reči za ono što je uradio plejmejker Olimpijakosa Vasilis Spanulis u prethodnih sedam dana. Trojkama u poslednjoj sekundi popularni Kil Bil je dva puta utišao krcatu dvoranu navijačima Panatinaikosa.

Ona vanvremenska trojka od ponedeljka veče i to preko Dijamantidisa donela je titulu prvaka Grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Pirej. Sasvim dovoljno da se u najvećoj atinskoj luci napravi prava žurka. Blizu deset hiljada navijača Olimpijakosa čekalo je Spanulisa i drugove da se vrate iz centralnog dela Atine.

Atmosfera je bila zapaljiva, a za ovdašnje ljubitelje sporta, posebno navijače Crvene zvezde, sigurno je najzanimljiviji snimak koji smo dobili uz pomoć kolega sa portala sport24.gr.

Na njemu se vidi kako pripadnici navijačke grupe „Gate 7“ pevaju dobro poznate stihove. Pirej je grmeo u pojedinim trenucima jače nego Marakana. Nebo nad atinskom lukom parali su stihovi:

„Zvezda mi je sve“...

Video (sport24.gr)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.