Evroliga izabrala trenera godine

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 12:19

Evroliga izabrala trenera godine

Evroliga je objavila da je dobitnik nagrade "Aleksandar Gomeljski" za najboljeg trenera u sezoni na izmaku – Jorgos Barcokas.

Očekivano je grčki stručnjak dobio priznanje za sve urađeno tokom cele sezone, koja još nije završena.

Barcokas je predvodio Olimpijakos do prvog mesta u ligaškom delu elitnog takmičenja, a potom i do fajnal-fora u Kaunasu.

Tim iz Pireja je imao skor 24-10, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četvrtfinalnoj seriji je sa 3-2 eliminisao Fenerbahče, odbranivši domaći teren u petom meču u dvorani "Mira i prijateljstva".

U polufinalu na završnom turniru u Kaunasu će Olimpijakos igrati protiv Monaka, dok će drugi par činiti Barselona i Real Madrid.

Barcokasu je ovo drugi put uzastopno da dobija ovu nagradu, zahvaljujući najvećem broju glasova kolega trenera ostalih klubova Evrolige, a treći put u karijeri.

Tri nagrade do sada imao je samo trener Partizana Željko Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barcokas drugi put zaredom najbolji trener Evrolige

Izvor: Beta, 14.Maj.2023

Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas proglašen je za najboljeg trenera u aktuelnoj sezoni Evrolige, preneo je danas sajt takmičenja.Grčki trener je drugi put uzastopno osvojio nagradu "Aleksandar Gomeljski", a ovo priznanje dobio je i u sezoni 2012/13.Barcokas (57) je ove sezone sa atinskim...

Nastavak na Beta...

Morent ponovo suspendovan!

Izvor: B92, 14.Maj.2023

Košarkaš Memfisa Dža Morent ponovo je suspendovan od strane sopstvenog kluba...Uskoro opširnije...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.