Evroliga: Uniks napunio koš Armanija

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Uniks napunio koš Armanija

Za četvrtak i petak planirani su mečevi 10. kola Evrolige, koje su utakmicom u Kazanju otvorili Uniks i Emporio Armani.

U premijernom meču ruski tim je došao do treće pobede u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja pošto je sa ubedljivih 100:79 (35:24, 22:19, 16:26, 27:10) savladao ekipu iz Milana. Pitanje ponednika odlučila je tek poslednja deonica iako je tim iz Tatarstana imao čak 14 poena na poluvremenu. Odličnom trećom deonicom Italijani su se vratili u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igru, ali su potrošili mnogo energije i nisu imali snage za preokret.

"Hi, my name is Paul Stoll"#7DAYSMagicMoment #UNKEA7 pic.twitter.com/6EtFAunCX9

Kao po običaju blistao je Lengford sa 25 poena, ali imao je odličnu podršku Panina koji je dodao 18, Parahovskog koji je dodao 16 i Džonsona sa 14 poena. Kod gostiju Meklin je bio bolji od ostalih sa 16 poena, dok su naši Raduljica i Mačvan dodali osam odnosno sedam poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lengford pocepao Armani

Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2016

Amerikanac ubacio 25 poena Milanezima, Uniks upisao treću pobedu u Evroligi..Kada Kit Lengford igra dobro i ne solira previše, Uniks uglavnom pobeđuje. Tako je bilo i večeras protiv Armanija u kazanju. Ruski klub slavio je sa 100:79 u meču 10. kola Evrolige...Ovo je ruskoj ekipi bila tek treća...

Nastavak na MozzartSport.com...

Evroliga: Feneru derbi večeri, Uniks napunio koš Armanija

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2016

Za četvrtak i petak planirani su mečevi 10. kola Evrolige, koje su utakmicama u Kazanju i Istanbulu otvorili Uniks i Emporio Armani, te Fenerbahče i Real...U premijernom meču ruski tim je došao do treće pobede u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja pošto je sa ubedljivih 100:79 (35:24, 22:19,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.