EVROLIGA SE OGLUŠILA NA NJIHOVU MOLBU: Virtus dobio ULTIMATUM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA SE OGLUŠILA NA NJIHOVU MOLBU: Virtus dobio ULTIMATUM!

Partizanov rival u teškoj situaciji.

Košarkaši Virtusa našli su se u nezavidnoj situaciji, koji se suočavao sa izbacivanjem iz Evrokupa zbog koronavirusa. Partizanov rival dobio je zabranu leta na meč sa Darušafakom, pošto je Turska zabranila letove iz Italije ka njihovoj državi zbog epidemije koja vlada na Čizmi.

Evroliga prvobitno nije imala nameru da odloži ovaj meč, ali će po svemu sudeći morati. Zato se čeka zvanična potvrda turske vlade da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pojedincima koji su bili u Italiji u proteklih 15 dana zabranjen ulaz u državu.

U slučaju da turska vlada potvrdi tu vest, duel će biti odložen ili odigran u drugoj državi, ali ono što je izvesno susret se neće registrovati službenim rezultatom 20:0.

Virtus i Darušafaka u direktnom okršaju odlučuju o drugom putniku za drugo mesto u Grupi "E", jer su crno-beli već obezbedili plasman u narednu fazu i u sredu protiv Trenta u šestom kolu Top 16 runde igraju za rezultatski prestiž.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.