EVROLIGA: Real rešio Panatinaikos u poslednjoj četvrtini

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Real rešio Panatinaikos u poslednjoj četvrtini

Odigran prvi meč 26. kola.

U neobičnom terminu, ponedeljkom, košarkaši Reala dočekali su u Madridu Panatinaikos u prvom meču 26. kola Evrolige i ostvarili ubedljivu pobedu sa 96:78 opravdavši ulogu favorita.

Od starta je Real dominirao pred domaćim navijačima što je Los Blankosima omogućilo da imaju dvocifrenu prednost posle prve deonice 27:16, ali je Panatinaikos do poluvremena uspeo da spusti zaostatak na jednocifren. Činilo se da bi Atinjani mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da učine meč neizvesnim posle treće deonice, ali je Real u poslednjih 10 minuta ponovo potpuno nadigrao goste i na kraju ostvario ubedljivu pobedu.

.@RMBaloncesto pulls away in the 4th quarter to get another WIN!#GameON pic.twitter.com/XNtSt0ds2Y

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 24, 2020

Valter Tavareš sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 10 skokova bio je najbolji u redovima Madriđana, a pratio ga je takođe dabl-dabl učinkom od 14 poena i 10 asistencija Fakundo Kamapco. U Panatinaikos je Nik Kalataes postigao 13 poena, a po 11 su dodali Dešon Tomas, Janis Papapetru i Džimer Fridet.

EVROLIGA, 26. kolo

Ponedeljak

Real Madrid - Panatinaikos 96:78

Četvrtak

CSKA - Barselona (18)

Zenit - Bajern (18)

Alba - Efes (20)

Makabi - Olimpijakos (20.05)

Baskonija - Crvena zvezda (21)

Petak

Himki - Asvel (18)

Žalgiris - Armani (19)

Valensija - Fenerbahče (21)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.