EVROLIGA PRELOMILA: Ovo je NOVI TERMIN meča Zvezda - Asvel!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 11:31

EVROLIGA PRELOMILA: Ovo je NOVI TERMIN meča Zvezda - Asvel!

Sve se zahuhtava.

Evroliga je pronašla novi termin za odloženu utakmicu četvrtog kola između Asvela i Crvene zvezde. Ta utakmica nije mogla da se igra zato što je francuski tim bio u karantinu zbog nekoliko slučajeva virusa korona. Novi termin meča je 11. novembar.

Evroliga je nedavno promenila pravilo po kojem tim koji nema osam igrača za utakmicu. Više se utakmice ne registruju 20:0 i umesto toga će Evroliga imati tri pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nađe novi datum za odloženi meč.

Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ pobede ne gostovanju Krasnodaru. Kvota na dvojku je 1,43, a ako mislite da je Rusija preveliki zalogaj za Plavce, kvota na duplu šansu 1X je 2,80Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - Čelsi.

Tako je meč Asvela i Crvene zvezde pomeren za 11. novembar. Ovo će biti priličan problem za crveno bele jer će iste sedmice igrati sa Realom 13. novembra. Tako će Zvezda imati dve duple nedelje u Evroligi uzastopno, jer će u narednoj sedmici gostovati Armaniju 18. novembra i Barseloni 20. novembra.

Tako će izabranici Saše Obradovića odigrati čak šest mečeva u oktobru, a samo će dva puta biti domaćini.

Osim utakmice sa Zvezdom, promenjeni su termini Asvelovih mečeva sa Panatinaikosom i Efesom. Grke će Asvel dočekati 1. decembra, a Efes 8. decembra.

Određeni su i datumi za Zenitove utakmice. Ruski tim gostuje Valensiji 8. decembra, a Armaniju 11. novembra.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEKERU PRETI ZATVORSKA KAZNA: Bivši Novakov trener našao NAČIN da izađe iz DUGOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020

Zanimljiva ideja...Proslavljeni nemački teniser Boris Beker proglasio je bankrot 2017. godine i od tada se nalazi u očajnoj finansijskoj situaciji, ali je izgleda pronašao način da stane na "zdrave noge"...Čelsi je krenuo u Ligu šampiona remijem protiv Sevilje kod kuće i večeras (18.55) ima imperativ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.