EVROLIGA: Heket MVP poslednjeg kola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 14:19

EVROLIGA: Heket MVP poslednjeg kola!

Italijan upisao sjajnu partiju...

Košarkaš Virtusa Danijel Heket proglašen je za MVP-ja poslednjeg 34. kola regularnog dela sezone u Evroligi. Italijanski košarkaš je odigrao najbolju utakmicu u sezoni kojom je pomogao svom timu da se pobedom protiv Olimpije iz Milana oprosti od učešća u kontinentalnom takmičenju.

Heket je stavio tačku na svoju 12. sezoni u najjačem evropskom takmičenju sa 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poena i 10 asistencija što je ujedno i lični rekord. Pogodio je sedam od sedam uzetih šuteva za dva, a pre toga nikada tokom karijere nije uspeo da naniže više od pet.

Sve je to bilo dovoljno za indeks korisnosti od 36 sa kojim je završio ispred Saše Vezenkova (31) i Geršona Jabuselea (29).

The definition of leaving it ALL on the court 💪

Daniel Hackett of @VirtusSegafredo is awarded MVP of the Round after a brilliant Double-Double in Round 34

'MVP of the Round' I #EveryGameMatters pic.twitter.com/NMnxo5sDH8

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 15, 2023

Na četvrtom mestu je završio Makabijev Lorenco Braun (27), dok je i Partizan nakon velike pobede protiv Panatinaikosa imao svog predstavnika u liku Dantea Egzuma (27). Australijanac je sa nekadašnjim igračem Zvezde podelio tu poziciju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.