Voditeljka Parova otkrila: Palim se na VLADARA IZ SENKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Parova otkrila: Palim se na VLADARA IZ SENKE!

Jovana Jeremić iznela intimne detalje u intervjuu.

Voditeljka "Parova", Jovana Jeremić u ekskluzivnom intervjuu otkrila je stvari o svom ličnom i profesionalnom životu.

Ova zanosna plavuša koja je postala popularnija od mnogih učesnika emisije koju vodi, otkriva da je bacila oko na jednog političara. Reč je o nekome ko ima "pravu moć i vlada iz senke" ali voditeljka nije želela da otkrije njegovo ime.  Ipak smatra da bi sa njim mogla da izgradi nešto kvalitetno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer kaže da joj je potreban tip muškarca koji može da je štiti.

- Nemam dečka, ali ima jedna osoba za koju sam procenila da bih sa njim mogla da gradim nešto kvalitetno. On je sa političke scene, ali nije u fokusu, već je ono što ja volim. Ima realnu moć i vlada iz senke - kaže Jovana za Informer.

Jovana Jeremić ISPROZIVALA Macu Diskreciju!

Jovana je takođe otkrila kako je došla na televiziju. Kaže da je uvek volela medije, ali kada je  završila Pravni fakultet (i to sa ocenom 9,6) nije imala kontakte u tom svetu. Ipak nije odustala i sama je pozvala Milomira Marića. Marić ju je ubacio na televiziju prvo kao volontera a onda u emisijama "Parovi specijal", "Upoznajte parove" i "Vikend šou". Ona smatra da je to zato što Marić ume da prepozna inteligentne i drugačije žene.

A post shared by Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj) on Mar 18, 2017 at 10:11am PDT

Miljenica publike Happy televizije dodaje da joj nije teško da radi puno jer zna koliko publika voli da je gleda. Kada se "istroši" kaže da će se baviti pravom ili politikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Voditeljka Parova spava na televiziji: Ima jedan kauč u u studiju “Ćirilice” koji ja mnogo volim!

Izvor: Svet, 22.Mar.2017

Voditeljka “Parova” Jovana Jeremić otkriva da je bacila oko na jednog domaćeg moćnika, sa kojim bi volela ozbiljnu vezu.. Atraktivna plavuša, koja je svojom pojavom i britkim jezikom uspela da zaseni mnoge učesnike rijalitija Hepi TV, ističe da je njena simpatija političar, ali nije želela...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.