VLADIMIR MI SE SMUČIO! Zadrugarka definitivno DIGLA RUKE od TOMOVIĆA: Ja Filipa kad zagrlim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR MI SE SMUČIO! Zadrugarka definitivno DIGLA RUKE od TOMOVIĆA: "Ja Filipa kad zagrlim..."

Ohladila se.

Večeras se Miona Jovanović požalila Lepom Mići o Vladimiru Tomoviću, pa je zakačila i Ivanu Šopić i Filipa Đukića.

MILJANA KULIĆ NAPUSTILA ZADRUGARE! Usred emisije joj se slošilo - POVRAĆA, užas! (VIDEO)

- Ja kad zagrlim Filipa, to nije na taj način, razumeš? Da se ona tu uplaši od mene, mora to da ukapira, ja da blejim sa Filipom, i sama da blejim sa njim dva sata, to nema apsolutno veze sa vezom. Gledam ga kao i sve ovde - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Miona Mići, koji joj je šaputao da ne dira vezu Ivane i Filipa.

- Jedino sam Tomovića gledala drugim očima, znači, jedino njega, i to je to, više ni njega ne gledam tim očima, jer mi se smučio, neću sad da pričam o njemu, nema potrebe, da posle bude, da tražim kadar preko njega - žalila se Jovanovićeva i dodaje:

- I da se on promeni i da bude kao u vezi sa mnom, i divan prema meni, džabe, kada je on prokockao ono što sam ja gajila neke nade prema njemu, da dođe da kaže "Tvoj sam", ne bih mu verovala - završila je.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.