MIONA UŽASNUTA PONAŠANJEM IVANE ŠOPIĆ! Napala je zbog Filipa, a onda je pevačica razvezala jezik i rekla nešto što se Tomoviću NEĆE DOPASTI!

Izvor: Press, 18.Okt.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIONA UŽASNUTA PONAŠANJEM IVANE ŠOPIĆ! Napala je zbog Filipa, a onda je pevačica razvezala jezik i rekla nešto što se Tomoviću NEĆE DOPASTI!

Miona Jovanović uznemirena nakon svađe sa Ivanom Šopić jadala se Lepom Mići.
Foto:pink
Čini se da su se strasti u Beloj kući zahuktale, a jedne od protagonistkinja poslednje svađe koja je uzdrmala velelepno imanje su Ivana Šopić i Miona Jovanović. 




Autor: Pink.rs, Logo
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Naime, Šopićeva je skrenula pažnju Mioni da ne prilazi zauzetim muškarcima, a naročito njenom dečku Filipu Đukiću, nakon čega je ona ostala užasnuta. 



Prišla mi je i rekla da ne prilazim Filipu. To je isto kao kada je ona prilazila Reljiću kada je bio sa Jelenom Krunić. Iskreno, nijednog muškarca ovde ne posmatram na taj način - jadala se Jovanovićeva. 



Autor: Pink.rs , TV Pink Printscreen , Tanjug


Dok je Lepi Mića pokušavao da je smiri, Miona se pravdala da ni prema jednom muškarcu ne oseća ništa više od prijateljstva: 



Filipa zagrlim, kao i sve ostale, drugarski. Nijednog muškarca ovde ne gledam "drugim očima". Jedino sam Tomovića gledala "drugim očima", ali mi se smučio zbog nekih stvari. Ne želim sada da pričam, da ne bi bilo da kradem kadar - objašnjavala je zadrugarka i dodala:



Autor: Pink


On kada bi se sada promenio, došao kod mene i rekao mi: "Tvoj sam", ne bih mu verovala - bila je iskrena Miona. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.