Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2023, 00:03

Suze u Survivoru, emotivna noć: Marko nije mogao da se zaustavi

Nakon što je plavo pleme pobedilo u današnjoj igri, dobili su video-pozive od najbližih. Sa druge strane, crveni su uprkos porazu dobili poruke od najmilijih ljudi. Marku je stigla emotivna poruka od najbolje drugarice Ane, koja mu je saopštila da je u drugom stanju. „Mnogo lepe stvari se dešavaju, baš sve. Imaćemo i jednog novog člana u Šapcu“, deo je Jelenine poruke. „Moja najbolja drugarica je trudna. Top! Volim te ljubavi, najviše na svetu, poruka je fantastična, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sve vas volim i vidimo se kad se vratim, da uživamo svi zajedno“, rekao je Marko kad je pročitao poruku. The post Suze u Survivoru, emotivna noć: Marko nije mogao da se zaustavi appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Bojan i Marko u Survivoru ogovarali Kalua: Smučilo mi se što je toliki depresivac

Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2023

Marko Vasiljević i Bojan Đumić su seli da popričaju o saplemenicima, a na tapetu je najviše bio Luka Jovanović Kalu. „Nisam baš siguran šta se sa Kaluom dešava. On je u početku želeo podršku svih nas, da bude deo plemena, i uspeo je u tome. Međutim, sada je postao individiua na...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.